Stukadoor Boxtel

Bent u op zoek naar een goede en betrouwbare stukadoor? Dan bent u bij Jo van de Langenberg Stukadoorsbedrijf aan het goede adres. Vakmanschap en flexibiliteit staan bij Stukadoors Langenberg voorop. U kunt dan ook terecht voor diverse stukadoorswerkzaamheden zoals pleisterwerk, schuurwerk, lijstwerk en nog vele andere werkzaamheden.

Stukadoor Boxtel

Met hun jarenlange ervaring is deze stukadoor te Boxtel een echte vakman, die garant staat voor een goede kwaliteit. In 1992 begon Jo van de Langeberg met zijn stukadoorsbedrijf en na vele jaren ervaring is hij in 2015 met zijn zoon Roy een VOF begonnen. Roy was hiervoor enkele jaren als ZZP-er aan het werk in de stukadoorswereld. Inmiddels is het duo uitgegroeid tot een volwaardig familiebedrijf.

Groot aanbod aan stukadoorswerkzaamheden

Bij Jo van de Langenberg kan u terecht voor allerlei stukadoorswerkzaamheden. Van kleine verbouwingen tot en met grote renovatie en nieuwbouwprojecten, alles is mogelijk bij dit stukadoorsbedrijf in Boxtel. Jo van de Langeberg werkt zowel voor aannemers, bedrijven als particulieren. Jo van de Langenberg Stukadoor Boxtel is een allround bedrijf dat gespecialiseerd is in tal van stukadoorswerkzaamheden die u hieronder kan terugvinden.

Pleisterwerk
Bij het pleisterwerk wordt er gezorgd voor een gladde afwerking van wand en plafond.

Schuurwerk fijn/grof
Schuurwerk wordt zowel fijn als grof gedaan en aangebracht op wanden en plafonds.

Raapwerk
Badkamer, keuken of toilet worden uitgeraapt.

Sierpleister
Spachtelputz in verschillende grofte voor op de wand.

Lijst en ornamentenwerk
Het aanbrengen van sierlijsten en ornamenten.

Spackspuitwerk
Spackspuiten voor wand en plafond.

Stucwerk buiten
Sierpleister en schuurwerk op buitenmuren of gevels.

Exclusieve wandafwerking
Frescolori (betonlook/spatula)

Textspuiten
Texten spuiten op wand of plafond.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Zo biedt Jo van de Langenberg stukadoor Boxtel u een diverse keuze aan stukadoorswerkzaamheden. U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Heeft u vragen, opmerkingen of advies op maat nodig dan kunt altijd even contact opnemen.