Stukadoor Best

Stukadoor Jo van de Langenberg en zoon uit Boxtel. Als stukadoorsbedrijf inzetbaar voor alle verbouwingen aan woonkamer, badkamer, toilet, slaapkamer, zolder, kelder etc. Vakmanschap en flexibiliteit staan bij dit bedrijf voorop. Zoekt u een stukadoor Best of omgeving? Dan bent u bij Jo van de Langenberg verzekerd van alle het vakkundig uitvoeren van alle stukadoorswerkzaamheden. Een jarenlange ervaring zorgt ervoor dat u weet met wie u zaken doet, of u nou particulier of een bedrijf bent. De werkzaamheden kunnen bestaan uit pleisterwerk, lijstwerk, schuurwerk, buitenstuc, spachtelputz, texspuiten of betonlook. Alles is mogelijk, de wensen van de klant staan hierbij centraal.

Betonlook badkamer of keuken

Stukadoor Best en omgeving is gespecialiseerd in betonlook. De nieuwe trend is de betonlook badkamer. Hierbij krijgt de badkamer een modern en industrieel uiterlijk. Betonlook (pandomo) is speciaal stucwerk waarbij gebruik wordt gemaakt van een speciale hars. Hierdoor wordt het pleister sterk en waterafstotend. De betonlook wordt steeds meer toegepast in badkamers en zorgt nier alleen voor de aparte uitstraling en sfeer maar maakt het plaatsen of vervangen van tegeltjes overbodig. Om die reden wordt dit ook vaak in keukens toegepast. Zowel de muren, het plafond als ook de vloer kan voorzien worden van dit speciale pleisterwerk. Ook het sanitair kan hiervan voorzien worden. Stukadoorsbedrijf Jo van de Langenberg kan hierin adviseren.

Vakmanschap en kwaliteit

Alleen het beste is goed genoeg voor klanten van stukadoorsbedrijf van den Langenberg. Alle werkzaamheden op het gebied van pleisterwerk, schuurwerk, lijstwerk en buitenstuc worden met de grootste zorgvuldigheid uitgevoerd. Ook voor betonlook, texspuiten, spachtelputz en andere stukadoors werkzaamheden bent u hier in goede handen. Naast vakkundig stucwerk bent u ook verzekerd van een gedegen advies en kunt u vertrouwen op de jarenlange ervaring en vakkennis. Iedere klus kan uitgevoerd worden, van kleine herstelwerkzaamheden tot grote renovaties. Particulieren worden snel en goed geholpen en bouwbedrijven of aannemers kunnen altijd vertrouwen of terugvallen op stukadoorsbedrijf van de Langenberg.