Betonlook badkamer

Als u kiest voor een betonlook badkamer, gaat u voor de nieuwste trend in badkamers met een unieke en hoogkwalitatieve uitstraling. De laatste tijd zijn ze namelijk bijzonder in trek en het is niet moeilijk in te zien waarom. Ze zien er dan ook verbluffend uit en zorgen door hun zachtgrijze tint en organische kleurschakeringen voor een aantrekkelijke, warme sfeer. Sommigen associëren het intuïtief met industriële gebouwen, maar zoals u kan zien is dit binnen de context van een woning wel even anders!

Uw betonlook badkamer is buitengewoon makkelijk in onderhoud door een naadloze en waterdichte afwerking. Wanden en oppervlaktes absorberen nagenoeg geen water, hebben een gladde structuur en zijn dus niet poreus. Sterker nog, ze zijn waterafstotend. Hierdoor zijn ze een hygiënisch alternatief voor conventionele, met siliconen gevulde naden. Dat is geen onbelangrijk voordeel want de meeste badkamers zijn ware broeihaarden voor allerlei schimmels en bacteriën.

Onze stukadoors werken dan ook met topmateriaal en zijn in staat om deze betonlook badkamers prachtig af te werken met licht glooiende hoeken en naden. Een betonlook badkamer is bovendien krasbestendig en kan erg goed tegen temperatuurschommelingen. De tekeningen en patronen in de gestucte oppervlaktes kunnen naar wens variëren van eerder subtiel naar duidelijk contrasterend.

Indien gewenst kunnen we de badkamer geheel in betonlook afleveren – dus zowel wastafel, meubels, bad, vloer als wanden. We bieden absoluut vakmanschap en stellen ons graag flexibel op. Alles is bespreekbaar. Aarzel dus niet om ons te contacteren voor je vragen!

Duurzaam en mooi als ze zijn, komen onze betonlook wanden overigens niet enkel in uw badkamer tot hun recht. Vrijwel elke plaats in uw huis leent zich ertoe, van inkom- en traphal tot de centrale blikvanger in de woonkamer. Of u nu zoekt naar een idee voor een accentmuur of denkt aan uw hele huisinrichting, met onze jarenlange ervaring kunnen we u ongetwijfeld van dienst zijn.